Tuesday, January 10, 2012

O’Neill’s de Puerto Rico by M. O'Neill

O'Neill de Puerto Rico són els descendents de diverses famílies d'O'Neill, majoritàriament soldats d'ascendència irlandesa i espanyols que van emigrar i es van assentar a la costa nord de l'illa de Puerto Rico durant els anys 1700 i 1800.

Hi havia molts O'Neills al Carib, especialment Comtes Tyron de Feardorcha de Aodh línia d'O Neill Mór. Patrick O'Neill va néixer per tirar en els Països Baixos espanyols (l'actual Bèlgica) en 1622 i va rebre el títol de cortesia de Comte de Tyrone, en deferència als títols de la mort del seu pare va ser portat Hugh O'Neill en Roma 1616. Patrick O'Neill i Eoghan Rua O Neill seu cosí, l'anglicisme com el Owen Roe O'Neill (c. 1590-1649) "Xarxa Owen" era un soldat del segle XVII i un dels més famosos de la família d'O'Neill d'Ulster O "Neill era el fill d'Art O'Neill, un germà menor de Hugh O'Neill, Segundo Comte de Tyrone. Quan era jove, va deixar Irlanda alvol dels comtes de la conquesta Anglès del cap per escapar de Ulster. Es va criar en els Països Baixos espanyols i va passar 40 anys en el regiment irlandès del servei exèrcit espanyol. Ell va veure la major part de la seva lluita en la Guerra de vuitanta anys contra la República holandesa en Flandes , especialment en el lloc de Arres , on va comandar la guarnició espanyola. O'Neill va ser, com molts gaèlic irlandès oficials en el servei en espanyol, molt hostil a la presència protestant a Irlanda del Anglès. Els dos primers van tornar a Irlanda, quan la rebel • lió irlandesa de 1641 per lluitar contra les guerres confederades d'Irlanda . Engendro d'Owen O'Neill va ser enverinat per Cromwell seguidors i va morir en 1649.

Patrick O'Neill va sortir d'Irlanda i va prendre les armes i la lleialtat al rei de França i es va traslladar amb la seva família a l'illa de Martinica, on vivien 200 anys. Rebel lió Irlandesa de 1641 O'Neill Sir Henry va romandre lleial a la corona d'Anglès com els seus fills i germans, un paper destacat en l'aixecament Irlandès va jugar en 1641, donant com a resultat la confiscació de les seves terres pels colons en una de Cromwell va ser dividit, el principal beneficiari va ser el Thomas Ball, el diverses subvencions van ascendir a més de 6.000 hectàrees. Don Enrique O'Neill va ser desterrat a Connaught, Irlanda. El seu fill, Enrique O'Neill al 1755 el contracte d'arrendament de 99 anys a la seva terra en Meelick, Carrowrory Carrowconnell i se'n va anar. Enrique O'Neill i la seva esposa Hanna O’Kelly, la filla del conseller Joan O'Kelly de Keenagh, Co. Roscommon mudar amb la seva família a Espanya al voltant de 1758 . En el resultat de James Knox de Moyne de Killala, Co. Maig va prendre mesures contra Neill O 'per la seva terra confiscada.

Les Illes de Sotavent es troben a l'est de Puerto Rico aquesta oportunitat el perfecte per als veterans de les guerres d'Irlanda i ofereix regiments espanyols havien lluitat en el mercat espanyol els Països Baixos per venjar-se. Els resultats recents mostren que altres O'Neill es va establir a Puerto Rico en la dècada de 1700 o principis de 1770 per tal de fer espanyols Cort Reial. El primer informe mostra que un home anomenat Juan O'Neill va arribar a Puerto Rico en la dècada de 1700’s. La història demostra que tenia coneixement previ de O’ Neill’s de les illes amb els noms de Rocco, Eammon, Constatino o Conn el nom pot fer referència a Conn O'Neill, primer Comte de Tyrone, Eoghan, Edmundo i Gill Si el aquestes persones que primer Ultònia i regiments Hibernia de la Coronad'Espanya que, de vegades units francesos a les Illes Britàniques per eliminar això.

La major part de la família O'Neill de Puerto Rico té per a moltes generacions de Hato Nou districtes va quedar somiadora Mamey i la ciutat de Guaynabo a la costa nord de l'illa de Puerto Rico es troba. O'Neill també a altres famílies a la ciutat de Riu Pedres i la ciutat de Caguas regulat.





Els descendents de Don Enrique O'Neill de les Fews

En 1755 el contracte d'arrendament de 99 anys a la seva terra en Meelick , i es va anar Carrowrory Carrowconnell. Henry (Enrique) O'Neill i la seva esposa Hanna O'Kelly, la filla de John Kelly assessor de Keenagh , Co. Roscommon mudar amb la seva família a Espanya al voltant de 1758. Es van convertir en els pares de don Arturo O'Neill de Tyrone DE néixer el 1736 a Dublín, Irlanda . Aquest últim és conegut pel títol de Marquès del Nord primer i el governador de Yucatán en 1792.10.03. El successor de Don José Sabut de Vargas. Nomenat governador de West Florida i s'esmenta en el Consell Suprem de la Guerra d'Espanya, que (en substitució del governador Miguel de Uztaraiz). El seu germà, el Tinent .Coronel . Niall O'Neill 'Nicolas' O'Kelly va morir el 1734 a Saragossa , Espanya . Estireu Tuli O'Neill, Kelly es va casar amb Catalina O'Keffe i Whalen i es va convertir en els pares d'Arturo O'Neill O'Keffe i Tuli O'Neill O'Keffe va néixer a St Croix en 1784 era un general, i va obtenir nombroses distincions durant la Guerra Peninsular . Es va casar amb Manuela de Castella, filla d'espanyol Nobel. Van ser pares de Don Juan Antonio Luis O'Neill va néixer el 1812, que es va casar amb Donya Luisa, la de Salamanca . Ell va heretar l'últim títol de la seva mare el 1847. La Granja, Marquès de Marquès de Caltojar, comte de Benajiar i Marquès de Valdeosera (?-1877). A partir de llavors van ser coneguts com O'Neill FEWS de Sevilla . Tire d'Arturo O'Neill O'Keffe va néixer en 1783 a St Croix. Era tinent. El coronel en 1828.08.17 en Bayamón , Puerto Rico. Un cavaller de la Reial Ordre del Rei Carlos I d'Espanya i el tercer segon Marquès del Nord. Va morir a 07 de Setembre., 1832 i està enterrat a la catòlica Església en Frederiksted , St Croix (Santa Creu). Ell va estar casat amb Juana Heyligers Chabert el 19 d'abril, 1802 a Santa Cruz.



• Tuli O'Neill i Luis Chabert b. 17/06/1808 a St Croix.

• Arturo O'Neill i Chabert 25/08/1820 en Loyza, Puerto Rico 07/09 és batejat en 1821.

• O'Neill i Chabert b. Micaela Ulpià 04/03/1825 Puerto Rico batejada la filla del Marquès del Nord a San Juan, Puerto Rico.

• Gonzalo O'Neill i Chabert b. 20/08. 1829 Rio Piedras , Puerto Rico és batejat en 31/03. 1830 a San Juan , Puerto Rico .

• Arturo O'Neill Andino Eustasio nascut a San Juan, Puerto Rico 03/29/1857.

• Arturo O'Neill baix nascut a Madrid de 1890 van morir 3012. 1936 .

• Arturo O'Neill Pecino va morir a l'edat de 17 anys en 1,03. 1937

• Diego Ricardo Arturo O'Neill Pròcul Pecino. Nascut a 04/14/1922.

• Cesar Arturo O'Neill de Tyrone va néixer Daneyko Oviedo, Astúries, 9 /10/ 1950

• Carlos O'Neill Pecino

• Margarida O'Neill Pecino

• Àfrica O'Neill Pecino

• Miguel O'Neill Pecino

• Luis O'Neill Pecino

• Maria del Rosario Magdalena baix O'Neill va néixer a San Juan, Puerto Rico, 22/07/1895.



No comments:

Post a Comment